Etno muzej Gradesnica

Етно музејот во с. Градешница постои од 2 Август 2009 г и претставува збирка на етно елементи од живеењето и културата на населението, како и остатоци од оружје и предмети користени  во војните.

Музејот  е отворен по претходна најава во месеците од мај до ноември.

etno muzej gradesnica 02

Booking.com

etno muzej gradesnica 03

etno muzej gradesnica 04
Контакт информации:
Катерина Мавровска
Тел: + 389 70 623 268
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

contentmap_plugin

Мапа на Мариово

mapa na mariovo

Настани во Мариово

itar pejo kalendar na nastani th

4х4 Екскурзии низ Мариово

Откријте ги големиот број на живописи локации преку незаборавни 4х4 екскурзии низ Мариово Повеќе информации...
Топ Дестинации

Топ дестинации во Мариово

Топ Дестинации

Лековити растенија

Билки и лековити растенија

Лековити билки

Мапа од Мариово

Најди на мапата

Мапа

Песни од Мариово

Песни од Мариово

Песни од Мариово