Настани во Мариово

 • Mariovo off-road experience: enter the wilderness

  Mariovo off-road experience

  Mariovo off-road experience: enter the wilderness е тридневен аутдор фестивал што се одржува секоја година во последниот викенд во мај.

  Mariovo off-road experience: enter the wilderness е тридневен аутдор фестивал што се одржува секоја година во последниот викенд во мај.

  Read More

 • Планинарски марш – ЗАПОЗНАЈ ГО МАРИОВО

  Планинарски марш – Мариово

  Секоја година на терените на Мариово по повод 7-ми Април МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА ЗДРАВСТВОТО, се организира традиционален планинарски марш „ЗАПОЗНАЈ ГО МАРИОВО“.

  Секоја година на терените на Мариово по повод 7-ми Април МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА ЗДРАВСТВОТО, се организира традиционален планинарски марш „ЗАПОЗНАЈ ГО МАРИОВО“.

  Read More

 • Џип Турнеја Мариово

  dzip-turjena-mariovo

  Џип Турнеја Мариово е туристичко возење по шумски патеки (земјен пат) на кои се наоѓаат природни препреки: кал, големи успони, зелена трева, камења, вода и друго, на кое учествуваат теренски возила (џипови 4 х 4).

  Џип Турнеја Мариово е туристичко возење по шумски патеки (земјен пат) на кои се наоѓаат природни препреки: кал, големи успони, зелена трева, камења, вода и друго, на кое учествуваат теренски возила (џипови 4 х 4).

  Read More

Мапа на Мариово

mapa na mariovo

Настани во Мариово

itar pejo kalendar na nastani th