Градешница - фото галерија

Сместено на 52 км од Битола, Градешница е едно од најубавите села во Македонија. Доколку не верувате, уверете се преку овие фотографии од село Градешница и околината.

mariovo-foto-galerija

Мариово фото галерија - преку 800 висококвалитетни фотографии од Мариово. Галеријата постојано се збогатува со нови фотографии, па не заборавајте да ја посетите повторно.

Sv-Arhangel-Mihail-foto-galerija
Фото галерија Манастир Св. Архангел Михаил - с. Скочивир

sv-ilija-melnica-mariovo
Фото галерија - Манастир Св. Илија, с. Мелница, Мариово

Црква Св. Никола, с. Градешница
Фото галерија - Црква Св. Никола, с. Градешница

Subcategories

Click on the images to see the panoramas in full screen in new window.

Мапа на Мариово

mapa na mariovo

Настани во Мариово

itar pejo kalendar na nastani th

Топ Дестинации

Топ дестинации во Мариово

Топ Дестинации

Лековити растенија

Билки и лековити растенија

Лековити билки

Мапа од Мариово

Најди на мапата

Мапа

Песни од Мариово

Песни од Мариово

Песни од Мариово