Манастирот Св. Петка се наоѓа во близина на село Бешиште во еден од најживописните предели во Мариово.

crkva sv.petka

konak na sv.petka

Booking.com

cewma na sv.petka

sv petka besiste 01

sv petka besiste 02

sv petka besiste 03

sv petka besiste 04

sv petka besiste 06

sv petka besiste 07

sv petka besiste 09

 

contentmap_plugin
Booking.com

Мапа на Мариово

mapa na mariovo

Настани во Мариово

itar pejo kalendar na nastani th

Топ Дестинации

Топ дестинации во Мариово

Топ Дестинации

Лековити растенија

Билки и лековити растенија

Лековити билки

Мапа од Мариово

Најди на мапата

Мапа

Песни од Мариово

Песни од Мариово

Песни од Мариово