Откријте го Мариово
Баба Ѓурѓа – Македонско Народно Оро

18-zetovsko-pece-atanasovski-th
Локалитет — Скопско.
Играчки состав — мешан (мажи и жени).

{youtube}Usb97qXldAc{/youtube}

 

Не пропуштајте

Leave a Reply

Close Menu