Адана – Македонско Народно Оро

16-adana-th
Локалитет —Велешко.
Играчки состав — мажи.

{youtube}ssSOCCy2fow{/youtube}

16-adana

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -