Откријте го Мариово
Арамиско – Македонско Народно Оро

41-aramisko-th
Локалитет — Битолско.
Играчки состав — мажи.

{youtube}SulI7s7C9TA{/youtube}

41-aramisko

Не пропуштајте

Leave a Reply

Close Menu