Беранче – Македонско Народно Оро

44-berance-th
Локалитет — Битолско.
Играчки состав — мажи.

{youtube}_5EAwpg-qNA{/youtube}

44-berance

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -