Беровка – Македонско Народно Оро

12-berovka-th
Локалитет — Малешевско, (Берово).
Играчки состав — жени.

{youtube}nIn7qWmlfnQ{/youtube}
{youtube}sDiw1zCwuKo{/youtube}
{youtube}awn2XrmuW_o{/youtube}

12-berovka

 

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -