Откријте го Мариово
КАЛЕШ АНЃА
Стале Попов

КАЛЕШ АНЃА

Стале Попов

Калеш Анѓа од Стале Попов – Цела книга – дел 1/2
Калеш Анѓа - Масло на платно - автор - Дејан Макриевски

Калеш Анѓа од Стале Попов – Цела книга – дел 1/2

HA АТПАЗАР во Прилеп оваа сабота вриеше од народ. Пазариштето беше полно со секаков крупен добиток, та „одвај ја држеше земјата на своите плеќи". Тешко и беше на земјата да…

Continue Reading

Крај на содржината

Нема повеќе страници

Close Menu