Откријте го Мариово

Џип Турнеја Мариово

Џип Турнеја Мариово е туристичко возење по шумски патеки (земјен пат) на кои се наоѓаат природни препреки: кал, големи успони, зелена трева, камења, вода и друго, на кое учествуваат теренски возила (џипови 4 х 4).

(more…)

Continue Reading

Крај на содржината

Нема повеќе страници

Close Menu