НАРОДНИ ВЕРУВАЊА И ЛЕКУВАЊЕ CO БАЕЊЕ

 

На малечко дете, што се лигави, доволно било преку устата да му се провлече мачкина опашка, та лигите да престанат да му течат.

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -