Џип Турнеја Мариово

Џип Турнеја Мариово

Џип Турнеја Мариово е туристичко возење по шумски патеки (земјен пат) на кои се наоѓаат природни препреки: кал, големи успони, зелена трева, камења, вода и друго, на кое учествуваат теренски возила (џипови 4 х 4).

Фотогалерии од одржани турнеи – кликнете на фотографијата да се отвори соодветната галерија

jeep tour mariovo 2014 4x4 off road

jeep tour mariovo 2013 4x4 off road

jeep tour mariovo 2012 4x4 off road

jeep tour mariovo 2011 4x4 off road

jeep tour mariovo 2010 4x4 off road

Видеа од одржани турнеи

 

 {youtube}iPh9L-k7GUo{/youtube}

{youtube}GqFKqg5UoKE{/youtube}

{youtube}qpIICM46dGw{/youtube}

{youtube}xwrQSmyo39Y{/youtube}

{youtube}cwSQZ7OqxGs{/youtube}

Save

Save