Глуво — Немо – Македонско Народно Оро

05-gluvo-nemo-th
Локалитет — Мала Река.
Играчки состав — жени.

{youtube}X2Jc7zbLq5E{/youtube}

05-gluvo-nemo

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -