Откријте го Мариово
Видео – Џип Турнеја Мариово 2012

{youtube}iPh9L-k7GUo{/youtube}

Џип Турнеја Мариово е туристичко возење по шумски патеки (земјен пат) на кои се наоѓаат природни препреки: кал, големи успони, зелена трева, камења, вода и друго, на кое учествуваат теренски возила (џипови 4 х 4).

Се одржува секоја година на траса во вкупна должина од приближно 150 км.

Повеќе информации за Џип Турнеја Мариово

Фото галерија

jeep tour mariovo 2012 4x4 off roadjeep tour mariovo 2012 4x4 off road

Не пропуштајте

Leave a Reply

Close Menu