Откријте го Мариово
Видео – Џип Турнеја Мариово 2011

{youtube}GqFKqg5UoKE{/youtube}

{youtube}qpIICM46dGw{/youtube}

Џип Турнеја Мариово е туристичко возење по шумски патеки (земјен пат) на кои се наоѓаат природни препреки: кал, големи успони, зелена трева, камења, вода и друго, на кое учествуваат теренски возила (џипови 4 х 4).

Се одржува секоја година на траса во вкупна должина од приближно 150 км.

Повеќе информации за Џип Турнеја Мариово

Фото галерија

jeep tour mariovo 2011 4x4 off road

Не пропуштајте

Leave a Reply

Close Menu