Видео – Џип Турнеја Мариово 2011

Видео презентација – Џип турнеја Мариово 2011 – 18-19.06.2011

Џип Турнеја Мариово 2011 (Дел 1/2)

 

Џип Турнеја Мариово 2011 (Дел 2/2)

 

jeep tour mariovo 2011 4x4 off road

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -