Јени Јол – Македонско Народно Оро

02-jeni-jol-th

Локалитет — Скопско.
Играчки состав — жени.

{youtube}HuILk_WlemE{/youtube}

02-jeni-jol

 

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -