Кавадарка – Македонско Народно Оро

21-kavadarka-th
Локалитет — Тиквешко.
Играчки состав — мажи.

 

21-kavadarka

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -