Крстачка – Македонско Народно Оро

20-krstacka-th
Локалитет — Кочанско.
Играчки состав — мажи.

{youtube}ZFDBQdSok18{/youtube}

20-krstacka

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -