Откријте го Мариово
Лисолај – Македонско Народно Оро

18-zetovsko-pece-atanasovski-th
Локалитет — Битолско.
Играчки состав — мешан (мажи и жени).

 

 

 

Не пропуштајте

Leave a Reply

Close Menu