Церова Полјана – месност во Мариово

Booking.com

Месноста Церова во близина на границата со Грција е едно од попознатите места кај локалното население.

Живописната природа и исклучително погодната клима, ја прават оваа локација исклучително погодна за планински туризам.

cerova mariovo 01

cerova mariovo 02

Кликнете на фотографијата за зголемена верзија

ВАЖНО
За жал како и многу други локации во Мариово, оваа локација е достапна само со теренско возило и се препорачува пред тргнување на пат, добро да се проучи трасата, затоа што посетителите лесно можат да се изгубат по големиот број планински патишта.

Доколку немате теренско возило, а сакате да ја посетите оваа локација или пак некоја друга локација во Мариово, можите да изнајмите Џип Такси.Повеќе информации околу изнајмување на Џип Такси, можете да добиете на следниот емаил:
itarpejo.org@gmail.com

Booking.com