Пајдушка – Македонско Народно Оро

Booking.com

19-pajdusko-th
Локалитет — Скопско.
Играчки состав — мешан (мажи и жени).

{youtube}1bR0kCds6EU{/youtube}
{youtube}–fApRx5Te0{/youtube}
{youtube}Js77EluLB9U{/youtube}

19-pajdusko

 

Booking.com