Планинарски марш – ЗАПОЗНАЈ ГО МАРИОВО

Планинарски марш – ЗАПОЗНАЈ ГО МАРИОВО

Секоја година на терените на Мариово по повод 7-ми Април МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА ЗДРАВСТВОТО, се организира традиционален планинарски марш „ЗАПОЗНАЈ ГО МАРИОВО“.

Организатор на маршот е Планинарското друштво – „МЕДИКУС“.

zapoznaj go mariovo

https://www.facebook.com/medikusbitola.mkd

{youtube}JHOL0-V_TF8{/youtube}

mariovo-1

 

mariovo-2

mariovo-3

 planinarski mars mariovo 3planinarski mars mariovo 3

planinarski mars mariovo 4

planinarski mars mariovo 5

planinarski mars mariovo 6