Поступано – Македонско Народно Оро

43-postupano-th
Локалитет — Скопско.
Играчки состав — мажи.

{youtube}4DUYy7y9jDY{/youtube}
{youtube}UilyRDWdhcs{/youtube}
43-postupano

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -