Потрчано – Македонско Народно Оро

26-potrcano-th
Локалитет — Скопско.
Играчки состав — мешан (мажи и жени).

{youtube}NhAEVkXUhW8{/youtube}
{youtube}cnDxwaLYAHU{/youtube}

26-potrcano

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -