Св. Преображение на патот за Кајмакчалан (Holy Transfiguration near Kajmakcalan

Храмот Св. Преображение е новоизграден храм на патот за Кајмакчалан во близина на месноста Влашки Колиби.

pano_th_02
 
St. Preobrazenie - Kajmakcalan
 
St. Preobrazenie - Kajmakcalan 02
 
St. Preobrazenie - Kajmakcalan 03
  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -