Ратевка – Македонско Народно Оро

25-ratevka-th
Локалитет — Малешевско.
Играчки состав — мешан (мажи и жени).

{youtube}qbmp3X62biQ{/youtube}
{youtube}jFKg-DCZ_6g{/youtube}

25-ratevka

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -