Старотиквешко – Македонско Народно Оро

17-staro-tikvesko-th
Локалитет — Тиквешко.
Играчки состав — мажи.

{youtube}Yd8rP15FOwg{/youtube}

17-staro-tikvesko

 

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -