Св. Архангел Михаил село Маково

Храмот Собор на св. Архангел Михаил во село Маково е изграден во 1860 г.

sv arhangel mihail makovo 01

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -