Откријте го Мариово
Црква Св. Никола, с. Градешница – фото галерија

Фото галерија – Црква Св. Никола, с. Градешница

From Church St. Nikola, village Gradesnica, Mariovo
From Church St. Nikola, village Gradesnica, Mariovo
From Church St. Nikola, village Gradesnica, Mariovo
From Church St. Nikola, village Gradesnica, Mariovo
From Church St. Nikola, village Gradesnica, Mariovo
From Church St. Nikola, village Gradesnica, Mariovo
From Church St. Nikola, village Gradesnica, Mariovo

Не пропуштајте

Leave a Reply

Close Menu