Тресеница – Македонско Народно Оро

04-tresenica-th
Локалитет — Мариовско.
Играчки состав — жени.

{youtube}9SRwG6Dlekk{/youtube}
{youtube}_64dOMFSTio{/youtube}
{youtube}iIgIue7ZvW8{/youtube}

04-tresenica

 

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -