Женско Крстено – Македонско Народно Оро

34-zensko-krsteno-th
Локалитет — Скопско.
Играчки состав — мешан (мажи и жени).

{youtube}B1ddqKbbS8U{/youtube}

34-zensko-krsteno

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -