Зетовско – Македонско Народно Оро

18-zetovsko-pece-atanasovski-th
Локалитет — Мала Река.
Играчки состав — мешан (мажи и жени).

{youtube}PCIt8hCgze0{/youtube}

18-zetovsko-pece-atanasovski

  • - - - 
Прочитајте повеќе: Туристички атракции во Мариово...
  • - - -